Tentenbouwer

Ben jij het liefst lekker fysiek aan het werk? Dan is dit een baan voor jou!

Als jong en dynamisch bedrijf dat blijft groeien zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Bij ons kom je overal terecht en werk je mee aan de mooiste evenementen. Werken bij ons betekent veel afwisseling en veel beweging, waardoor je geen sportschoolabonnement meer nodig hebt. Wij hebben veel leuke, gezellige collega’s en door deze afwisseling ontmoet je ze bijna allemaal.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die het liefst fysiek bezig is! Een onmisbaar onderdeel van bijna elk festival zijn de tenten die bezoekers beschermen tegen de zon en eventueel regen. Dus hou je van hard werken en ben je niet bang voor hoogtes? Aarzel dan niet en solliciteer!

Wij vragen om een professionele en gemotiveerde houding, zodat wij jou bij diverse opdrachtgevers kunnen wegzetten. Wanneer je een rijbewijs hebt, en eventueel een auto, dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat bieden wij?

Een eerlijke baan waarbij je op veel verschillende plekken komt! Hard werken wordt beloond en dat zie je terug in de ontwikkelmogelijkheden die wij je bieden. Via ons interne opleidingsprogramma kan je zelfs zonder vooropleiding doorgroeien tot een volwaardig technicus, mits je dit wil natuurlijk.

In eerste instantie starten we met een oproepcontract. Dit zorgt ervoor dat jij flexibel kan werken! Op het moment dat je er plezier in hebt en wij weten dat wij op je kunnen bouwen gaan wij graag een langdurig dienstverband met je aan! Wij kunnen dan ook in overleg met jou vaste uren bieden. Het startsalaris is vanaf 22 jaar €10,24 bruto per uur. Bij goed functioneren komt hier één euro bruto bij op!

Jouw profiel

  • Je bent topfit; je kunt tegen een stootje.
  • Je werkt makkelijk in een team; je hebt te maken met veel verschillende mensen en het is handig wanneer je hier je draai in kunt vinden.
  • Je hebt een professionele houding; je behandelt jouw collega’s en omgeving met respect.
  • Je hebt enorm veel energie en een gemotiveerde houding.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via 055-5341100 of via info@qc-eventgroup.nl en dan staan wij je graag te woord.

Solliciteer direct
2020-03-02T13:57:29+00:00