Stagehands

Wil je graag de sfeer proeven op allerlei gave evenementen en steek jij graag je handen uit de mouwen? Bij ons ben je aan het goede adres!

Als jong en dynamisch bedrijf dat blijft groeien zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Bij ons kom je overal terecht en werk je mee aan de mooiste festivals en evenementen.

Wie zoeken wij?

Als stagehand houd je assisteer je met de opbouw en afbouw van podium en techniek. Uiteraard vragen wij een professionele en gemotiveerde houding, zodat wij jou bij de diverse opdrachtgevers kunnen wegzetten.

Daarnaast is het voor onze planning fijn wanneer je een rijbewijs, en eventueel een auto, hebt.

Ervaring is niet vereist, we leren je graag alle fijne kneepjes van het vak!

Wat bieden wij?

Je kunt aan de slag als stagehand bij de gaafste evenementen, zoals op beurzen, congressen en concerten. Bij ons is je werkplek (bijna) nooit hetzelfde en werk je met verschillende collega’s, waardoor je iedere keer opnieuw uitgedaagd wordt. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen zoals jij dat voor ogen hebt.

Ook zonder ervaring kun je bij ons terecht. Wij bieden meerdere interne trainingen, zodat jij je werk zo goed mogelijk kunt uitvoeren en verder kunt groeien. Binnen twee cursusdagen heb jij de kennis in huis om mee te gaan op klus!

In eerste instantie starten we met een oproepcontract. Dit zorgt ervoor dat jij flexibel kan werken! Op het moment dat je er plezier in hebt en wij weten dat wij op je kunnen bouwen gaan wij graag een langdurig dienstverband met je aan! Wij kunnen dan ook in overleg met jou vaste uren bieden. Het startsalaris is vanaf 22 jaar €10,24 bruto per uur. Bij goed functioneren komt hier één euro bruto bij op!

Jouw profiel

  • Je bent topfit; je kunt tegen een stootje.
  • Je werkt makkelijk in een team; je hebt te maken met veel verschillende mensen en het is handig wanneer je hier je draai in kunt vinden.
  • Je hebt een professionele houding; je behandelt jouw collega’s en omgeving met respect.
  • Je hebt enorm veel energie en een gemotiveerde houding.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via 055-5341100 of via info@qc-eventgroup.nl en dan staan wij je graag te woord.

Solliciteer direct
2020-03-06T13:54:57+00:00