Magazijnmedewerker

Krijg jij een kick van logistiek? Dan is deze vacature voor jou!

Als jong en dynamisch bedrijf dat blijft groeien zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Bij ons kom je overal terecht en werk je mee aan de mooiste evenementen. Werken bij ons betekent veel afwisseling en veel beweging, waardoor je geen sportschoolabonnement meer nodig hebt. Wij hebben veel leuke, gezellige collega’s en door deze afwisseling ontmoet je ze bijna allemaal.

Wie zoeken wij?

Als magazijnmedewerker in de evenementenbranche ben je verantwoordelijk voor het juist laden en lossen van vrachtwagens/trailers op locatie bij diverse opdrachtgevers in hun magazijnen. Vind je magazijnwerk leuk maar wil je niet dagelijks in hetzelfde magazijn staan dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Uiteraard vragen wij wel een professionele en gemotiveerde houding zodat wij jou bij de diverse opdrachtgevers kunnen wegzetten. Daarnaast is het voor onze afdeling planning fijn wanneer je een rijbewijs en eventueel een auto hebt.

Wat bieden wij?

Bij ons is je werkplek (bijna) nooit hetzelfde en werk je met verschillende collega’s waardoor je iedere keer opnieuw uitgedaagd wordt. Je krijgt bij ons de kans om jezelf te laten groeien zoals jij dat voor ogen hebt.

Wij zetten je in waar jij het beste past en waar je het meeste kunt leren en wij willen op termijn een langdurige samenwerking met je aangaan, dit is afhankelijk van je eigen wensen en je eigen inzet.

In eerste instantie starten we met een oproepcontract. Dit zorgt ervoor dat jij flexibel kan werken! Op het moment dat je er plezier in hebt en wij weten dat wij op je kunnen bouwen gaan wij graag een langdurig dienstverband met je aan! Wij kunnen dan ook in overleg met jou vaste uren bieden. Het startsalaris is vanaf 22 jaar €10,24 bruto per uur. Bij goed functioneren komt hier één euro bruto bij op!

Jouw profiel

  • Je bent topfit; je kunt tegen een stootje.
  • Je werkt makkelijk in een team; je hebt te maken met veel verschillende mensen en het is handig wanneer je hier je draai in kunt vinden.
  • Je hebt een professionele houding; je behandelt jouw collega’s en omgeving met respect.
  • Je hebt enorm veel energie en een gemotiveerde houding.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via 055-5341100 of via info@qc-eventgroup.nl en dan staan wij je graag te woord.

Solliciteer direct
2020-03-06T13:37:54+00:00