Lichttechnici

Heb jij altijd al onderdeel willen zijn van een gaaf team en door heel Nederland mee willen bouwen aan de vetste evenementen en festivals?

Als jong en dynamisch bedrijf dat blijft groeien zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Bij ons kom je overal terecht en werk je mee aan de mooiste evenementen. Werken bij ons betekent veel afwisseling en veel beweging, waardoor je geen sportschoolabonnement meer nodig hebt. Wij hebben veel leuke, gezellige collega’s en door deze afwisseling ontmoet je ze bijna allemaal.

Wie zoeken wij?

Als lichttechnicus kun jij zelfstandig een gehele set bouwen en installeren aan de hand van een tekening. Dit doe je voor diverse opdrachtgevers bij verschillende mooie evenementen!

Ben jij professioneel en gemotiveerd? Wij voegen je graag toe aan ons team. Wanneer je een rijbewijs en eventueel een auto hebt, dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat bieden wij?

Heb je nog geen ervaring maar wil je graag als lichttechnicus bij ons aan de slag? Wij bieden voldoende interne opleidingsmogelijkheden. Uiteindelijk kun jij als lichttechnicus op veel gave evenementen in het binnen- en buitenland, zoals onder andere Sensation, aan de slag.

In eerste instantie starten we met een oproepcontract. Dit zorgt ervoor dat jij flexibel kan werken! Op het moment dat je er plezier in hebt en wij weten dat wij op je kunnen bouwen gaan wij graag een langdurig dienstverband met je aan! Wij kunnen dan ook in overleg met jou vaste uren bieden. Het startsalaris is vanaf 22 jaar €10,24 bruto per uur. Bij goed functioneren komt hier één euro bruto bij op!

Wanneer je al dermate veel ervaring of kunde hebt kunnen we in overleg met jou een urencontract aanbieden.

Je kunt bij ons zo ver groeien als dat je zelf voor ogen hebt. Zolang jij de motivatie en inzet laat zien zullen wij je alle kansen geven die voor handen zijn. Wanneer je geen ambitie hebt op technisch gebied, maar graag fysiek aan de slag wil gaan, dan hebben wij ook meerdere functies beschikbaar.

Jouw profiel

  • Je hebt specialistische kennis van licht.
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding mediatechniek of lichttechnicus.
  • Je bent fysiek topfit; je kunt tegen een stootje.
  • Je werkt makkelijk in een team; je hebt te maken met veel verschillende mensen en het is handig wanneer je hier je draai in kunt vinden.
  • Je hebt een professionele houding; je behandelt jouw collega’s en omgeving met respect.
  • Je hebt enorm veel energie en een gemotiveerde houding.
  • of Franse taal.

Heb je nog geen ervaring, maar klinkt dit als muziek in je oren? Wij bieden veel mogelijkheden door ons interne opleidingsprogramma!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via 055-5341100 of via info@qc-eventgroup.nl en dan staan wij je graag te woord.

Solliciteer direct
2020-03-02T14:03:43+00:00