LED/Video technici

Houd jij van afwisselend, flexibel werk en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken videotechnici voor diverse evenementen!

Als dynamisch en groeiend bedrijf zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s! Je komt te werken bij corporate events en diverse festivals! Een super afwisselende baan dus.

Wie zoeken wij?

Als LED/video technicus werk je voor verschillende opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal! Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en het draaien van volledige producties.

Je onderhoudt het contact met klanten, je bent verantwoordelijk voor de laadlijsten, planning en het maken en controleren van stroom en dataplannen. Daarnaast hoort het op- en afbouwen ook bij je werkzaamheden, stuur je je collega’s aan en ben jij verantwoordelijk voor het storingsvrij laten verlopen van shows.

Wat bieden wij?

Je gaat aan de slag als LED/video technicus bij verschillende leuke evenementen. Denk aan beurzen, congressen, concerten én festivals!

In eerste instantie starten we met een oproepcontract. Dit zorgt ervoor dat jij flexibel kan werken! Op het moment dat je er plezier in hebt en wij weten dat wij op je kunnen bouwen gaan wij graag een langdurig dienstverband met je aan! Wij kunnen dan ook in overleg met jou vaste uren bieden. Het startsalaris is vanaf 22 jaar €10,24 bruto per uur. Bij goed functioneren komt hier één euro bruto bij op!

Wanneer je al dermate veel ervaring of kunde hebt kunnen we in overleg met jou een urencontract aanbieden.

Je kunt bij ons zo ver groeien als dat je zelf voor ogen hebt. Zolang jij de motivatie en inzet laat zien zullen wij je alle kansen geven die voor handen zijn. Wanneer je geen ambitie hebt op technisch gebied, maar graag fysiek aan de slag wil gaan, dan hebben wij ook meerdere functies beschikbaar.

Jouw profiel

  • Je hebt specialistische kennis van video hardware (Martin Led, Visualed, Spider led).
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een afgeronde opleiding elektronica of sound en vision.
  • Je hebt computerkennis, kennis van de software Ledstudio, Novastar en Resolume.
  • Je hebt een rijbewijs en eventueel een auto.
  • Je hebt mondelinge kennis van de Engelse, Duitse en/of Franse taal.

Heb je nog geen ervaring, maar klinkt dit als muziek in je oren? Wij bieden veel mogelijkheden door ons interne opleidingsprogramma!

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via 055-5341100 of via info@qc-eventgroup.nl en dan staan wij je graag te woord.

Solliciteer direct
2020-03-06T14:15:05+00:00