Layherbouwer

Doe jij het liefst fysiek werk? Dan is deze baan voor jou!

Als jong en dynamisch bedrijf dat blijft groeien zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Bij ons kom je overal terecht en werk je mee aan de mooiste evenementen. Werken bij ons betekent veel afwisseling en veel beweging, waardoor je geen sportschoolabonnement meer nodig hebt. Wij hebben veel leuke, gezellige collega’s en door deze afwisseling ontmoet je ze bijna allemaal.

Wie zoeken wij?

Als layherbouwer ben jij bezig met het op- en afbouwen van een layher. Het is dus niet handig als je hoogtevrees hebt! Wij vragen een professionele en gemotiveerde houding, zodat wij je bij veel opdrachtgevers kunnen inzetten. Wanneer je een rijbewijs hebt en eventueel een auto, dan heb je bij ons een streepje voor.

Wat bieden wij?

Wij vinden het belangrijk wanneer jij op de juiste plek wordt ingezet en willen op termijn een langdurige samenwerking met je aangaan. Dit is afhankelijk van je eigen wensen en je eigen inzet. Een goede houding wordt bij ons zeker beloond!

In eerste instantie starten we met een oproepcontract. Dit zorgt ervoor dat jij flexibel kan werken! Op het moment dat je er plezier in hebt en wij weten dat wij op je kunnen bouwen gaan wij graag een langdurig dienstverband met je aan! Wij kunnen dan ook in overleg met jou vaste uren bieden. Het startsalaris is vanaf 22 jaar €10,24 bruto per uur. Bij goed functioneren komt hier één euro bruto bij op!

Je kunt bij ons zo ver groeien als dat je zelf voor ogen hebt. Zolang jij motivatie en inzet laat zien zullen wij je alle kansen geven die voor handen zijn.

Jouw profiel

  • Je bent fysiek topfit; je kunt tegen een stootje.
  • Je werkt makkelijk in een team; je hebt te maken met veel verschillende mensen en het is handig wanneer je hier je draai in kunt vinden.
  • Je hebt een professionele houding; je behandelt jouw collega’s en omgeving met respect.
  • Je hebt enorm veel energie en een gemotiveerde houding.

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op via 055-5341100 of via info@qc-eventgroup.nl en dan staan wij je graag te woord.

2020-03-06T14:17:05+00:00